Drveni ENplus® pelet

Kliknite naslov ako želite saznati više o Enplus certifikaciji

Pelet po svjetskim standardima

Pelet je presovani drvni ostatak vlažnosti manje od 10% što mu daje visoku energetsku učinkovitost. Automatika sagorijevanja stavlja pelete u rang sa lož uljem i plinom. Peći se automatski pale i gase, postižu i održavaju zadanu temperaturu, te imaju automatsko doziranje potrebne količine peleta. Zbog jednostavnosti prilikom korištenja, grijanje na drveni pelet u prednosti je u odnosu na grijanje na drva. Zbog iznimne čistoće sagorijevanja gotovo da nema nikakve emisije plinova u atmosferu.

DRVOSJEČA Vam nudi pelet ENplus® A2 kvaliteta proizveden u skladu sa normama propisanim od strane Europskog vijeća za pelet odnosno krovne kuće ENplus®-a! Tako naš pelet ima nisku stopu vlage, iznimnu gustoću te iza sebe ostavlja minimalnu količinu pepela, a što stvarno proizilazi iz njegove vrhunske kvalitete.

Kako znate zasigurno da ćete dobiti pelet tog kvaliteta? Jednostavno - DRVOSJEČA je PRVI i JEDINI ovlašteni ENplus® distributer peleta u Bosni i Hercegovini!

ENplus® mnogi shvataju kao obični certifikat u oblasti proizvodnje i prodaje peleta ali je to zapravo zakonski pred Svjetskim sudovima zaštićeno kao svojevrstan standard koji garantira kvalitetu samog peleta kao proizvoda a onda i kvalitetu njegovom puta do krajnjeg kupca.

Dakle, ENplus® certifikovani proizvođač, odnosno u našem slučaju distributer, se obvezuje da svoje proizvode i usluge prodaje i pruža krajnjim korisnicima strogo i isključivo po standardu koji je propisan od strane ranije spomenutog Europskog vijeća za pelet odnosno krovne kuće ENplus®-a.

Naša kompanija je PRVA i JEDINA u Bosni i Hercegovini uspješno ispunila mnogobrojne uslove i prepreke za uvođenje ENplus® svjetskog standarda u distribuciji peleta te u konačnici PRVA i JEDINA u Bosni i Hercegovini dobila certifikat od strane ENplus® organizacije.

Pozovite nas i poručite Vaš ENplus certificirani pelet te se uvjerite u iznad navedene činjenice!

Samo sunce grije bolje od nas!

Vaš drvosječa
Pozovite nas na besplatni broj 080 02 02 01
Kontaktirajte nas na mail info@drvosjeca.ba